Over ons

Alldelivery.nl

Sinds 2020 uw betrouwbare shipping partner

Als toonaangevende expediteur is Alldelivery gespecialiseerd in het vrachtverkeer ten behoeve van het Surinaams bedrijfsleven en de Surinaamse gemeenschap. Onze service en diensten zijn daarbij gericht op zowel zakelijke als particuliere initiatieven en doeleinden.

Het bestuur van Alldelivery bestaat momenteel uit twee directieleden en ongeveer dertig ondersteunende werknemers. Binnen onze organisatie is het personeel verdeeld over meerdere afdelingen, namelijk; Operations, import, export en financiële administratie.

alldelivery

Waar staat Alldelivery voor?

Missie

De missie van AllDelivery bestaat uit het verzorgen van betrouwbaar en effectief vrachtverkeer tussen Nederland en Caribische bestemmingen zoals; Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Suriname. Naast zeevracht bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om goederen per luchtpost te verzenden. Wij versturen naast normale postpakketten ook pallets, handelszendingen en zeecontainers.

Visie

Vanuit onze visie werken wij aan slimme oplossingen op maat. Met de focus op een duurzame logistieke toekomst. Alldelivery is dé plek waar complexe, logistieke vraagstukken worden opgelost.

Core Values

AllDelivery streeft te allen tijde naar een 100% tevredenheidsgarantie. Daarom staan kwaliteit en klanttevredenheid bij onze medewerkers ontzettend hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige werkwijze, waarbij de wensen en behoeften van klanten uitgebreid in kaart worden gebracht. Kortom, excellente dienstverlening door flexibiliteit, innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid.

Missie

Het verzorgen van betrouwbaar en effectief vrachtverkeer tussen Nederland, verschillende Caribische bestemmingen & Suriname.

Visie

Slimme (vracht)oplossingen op maat met de focus op duurzaamheid.

Core Values

Excellente dienstverlening door flexibiliteit, innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid.

waarom kiezen voor Alldelivery

Top kwaliteit service
& expertise

Alldelivery streeft non-stop naar continuïteit in efficiëntie en kwaliteit. Dit vertaalt zich naar de hiernaast weergegeven kernwaarden.

100% Transparant prijsbeleid

Bij Alldelivery weet u altijd ruim vooraf wat de kosten zijn om uw vracht te verzenden.

Tijdige levering

Alldelivery streeft er altijd naar dat uw vracht stipt op tijd aankomt op de plaats van bestemming.

Veiligheids waarborging

Alldelivery zorgt dat uw vracht altijd veilig en ongeschonden aankomt op uw bestemming.

5 Dagen per week support

De Alldelivery klantenservice is iedere werkdag beschikbaar, ook voor eventuele spoedzendingen.